aku bgn dari tido,,dah agak silau..pintu dengan tingkap tertutup rapat..matahari dah naik ni aku agak..aku carik handphone,,ah ye..memamg dah terlebih naik dah..kalau penoreh getah toreh pokok die,,mau 3 4 ekar die dapat toreh..dah pukul 2 siot!!aiseyh..aku dengan malas,,bangun capai towel kat pintu dengan taik mate merata,,keluar dari bilik..tssk* tssk* bau ape plak ni??bau datang dari tudung saji..aku bukak,,wow~~ mee hun masakkan makngah(mak aku tu). aku pon tak buang masa yang dah memang terbuang tu..aku pun apa lagi,,sebat satu piring kecik,,tabur mee hun tu secukup rase tekak aku..tapikan,,bau yang menusuk ke dalam lobang hidung aku tadi bukan bau mee ni..mee kalau dah sejuk bau die hilang.. rupenya bau sotong sambal membuatkan aku datang kat meja makan tadi..adeeehhhh~~favourite gua tu bro!!ah sebat jugak!! 4 sudu aku cekau sotong tu..menggunung sambal die..amek kau..

walaupun tak jadi pergi putrajaya hari ni for photo outing,,hati aku tetap girang..jiwa aku sikit pun tak kacau.lagi girang lagi adalah..maybe sebab harini cuaca sangat baik bersertakan angin sepoi-sepoi ala-ala kat tepi pantai gitu..aku pon dok ah umah cam hari-hari sebelum ni..melanguk je kat umah mengadap komputer..layan punye layan last-last komputer ni yang ngadap aku balik(hari-hari macam tu bro) aiya~~

malam ni plak aku ade la main-main dengan effect yang tak seberape power ni kat photohsop..dah berjaman aku try-try photoshop ni at last arini boleh pulak die..nak pulak die bagi aku gune die..maybe sebab tak lama lagi aku nak balik penang kot??(ape kene mengene?) LOL! disebabkan harini perasaan aku ade sikit girang berbanding dengan hari-hari yang lain,,so dengan girangnye aku nak share gamba yang aku main tadi.. ENJOY~~