raya cina dah dekat wey..tiket tak balik lagi..ni ptptn punye pasal la ni..lambat sangat masuk sampai tak sempat rembat tiket bas..Rm44.20 pergi sahaja..dah naik siol! haram tol..dulu 40 je..damn this bus company..pandai naikkan harga bila orang ramai terdesak nak balik kampung..duet masing-masing takdelah kencang mane..wallet kalau tepuk boleh kumpul la habuk die..kalau ade duet pon,,syiling(duet gak tu). sehari spent Rm10..seminggu(termasuk weekend kuar merayap),sebulan???? pheww~~ dwet cukup untuk makan je..silap langkah sikit,, ”geng,ade duet lebeh??pinjam selai due dulu ha” As student,,saba je la ape saje yang suey mendatang..

nak balik sebab byk hal nak buat mah..moto nak post,,nak angkat desktop,,perkakas rumah lagi..sume aku nak rembat dari rumah betol2 ke rumah tipu2..HEHE..boleh kan maaakk??hehe..motor!!motor penting woo kalau dah dok luar nih..kalau tanak kene nyalak ngan lecturer,bawak la motor..LAMBAT DOL G KELAS JALAN KAKI!! ape tak nye,,bangun kol 8am kelas kol 8.15am,,perjalanan 10 minit..tak ke pekung baunye g kelas??TAK MANDI DOL!! dah 3x gak la aku kene..hehe~~ terpakse mah..

dialog dibawah telah dirakam bagi siasatan lanjut*

wan : weyh kau tak kejut aku eh pagi tadi??

didi : sajak kau aku tak kejut..kau da macam batu hidup da kau tau.

john : aku da give up kejut kau da wan.

didi : aku renjis air pon tak jalan..lepas ni nak siram ape pon aku tataw..air **** mungkin.

john : kau dah bangun pastu tido balik..memang ringan je kaki aku ni wan.

wan : eh ye ke??tak perasan plak aku..len kali kejut ah betol2..ikhlas sikit lain kali..kejut aku sampai berdiri tau len kali..okay?

didi + john : emmmm~~~~

tommy + apis = 8×8 gak..

amal,,out of topic!

letih wooo~~ hari2 datang kelas lambat..tapi tade lambat mane..5 minit camtu..alah standard ah student..lecturer takkan takleh paham kot??dorang pon penah jadi student gak dulu..kan kan kan??

Gamba adalah hasil night scene aritu dengan club kevitons n9 seremban*