jumaat ni dah boleh balik dah..dah boleh cium mak ayah aku dah..dah boleh tido puas da weyyhhH~~ dan jugak on9 sepenuh mase HAHA..genap sebulan dah aku kat sini dan sebagai anak bujang yang berjaya,,kene la tahan perasaan rindu tu sikit..malu la aku~~ HAHA

ha ni,,tiket bas sume sold out!!kalau ade pon tu sume bas tambahan..tapi bas tambahan ni bukan elok sangat..ek??and secara dukacitanya aku cakap,,aku tak sempat beli tiket bas..sebab dwet ptptn aku masuk 4 hari sebelum balik raya cina ni..dorang yang lain da book or beli tiket seminggu dua awal..perghh! menonggeng siot aku..

tiket flight dah book,,tinggal nak naik je..HEHEE..dah boleh berdiri tegak dah aku..no tonggeng-tonggeng anymore..