pejam celik pejam celik,,daaah sem 2 eh aku?? erk,dah sem 2 ke?? bila pulak masyk sem 2 ni?? aku tak mimpi ape-ape pon pasal sem 2 nih tetibe je da masuk sem 2..haaihhh~~ nak tanak kene la aku admit yang aku sekarang tgh belaja di semester 2..pergh!! and nak tanak jugak kene ah tahan dengan jadual die yang pack giler..six pack aku pon tak cam jadual aku..heheheh..dok umah just lepak makan tido je..nothing else to do but weekend..weekend pon keras je dok umah..theres is nothing to be done..aku pandang muke john,,john pandang muke didi,,didi pandang muke apis tommy amal and rotate sampai ngantok..agak-agak badan panas pegi la mandi..da abes mandi agak-agak bosan tido..bosan lagi gi makan..bosan lagi pegi cc(jalan kaki lak tu). elakkan terjun bangunan je kalau bosan yang terlampau ya amat..saba je lah wan………

InsyaAllah lepas chinese new year ni semua akan jadi teratur..bila da post moto,,bayar hutang,,sewa rumah aku akan establishkan balik kewangan aku yang dah terkontang kanting da nih..tak boleh nk belanja kencang sangat cair dwet aku sok..nak makan ape??aku tanak makan tak bayar lagi “cilakak ini budak sudah makan lari pula..sempat lagi dia beli rokok dunhill sebatang tadi ceit! ” – marah mamak kedai tu..HAHAHA

err actually aku tulis tread ni untuk menceritakan yang aku rindu sangat dengan kisah sem 1 aku..dimana semua orang bagaikan terpinga-pinga waktu baru masuk poli ni..dari tak kenal jadi rapat,,dari tak suka jadi sayang,,dari tataw ape-ape jadi cerdik pandai selok belok poli tu,,dari single jadi double (ehem-ehem),,dari kurus jadi gemuk,,yang gemuk bertambah2 ah gemuk hehehe..sebab kat sane murah makan die..kat bilik aku la dijadikan markas tempat lepak2 ataupun sebarang perbincangan mahupun conference,,isap rokok,,tido satu katil 3 orang,,buka puasa,,tido kol 3 4 pagi da jadi kebiasaan,,ponteng tarawih(tgk cerita kungfu panda) –> (lalu kami pon ditangkap khalwat di dalam bilik itu atas kesalahan sumbat 11 orang sekaligus dalam bilik tu) bilik aku tu capacity die 2 orang je..tp budak2 ni selagi tak penuh,selagi tu dorang masuk..kelas kol 8.15 selagi belum kol 8.15 selagi tu tanak bangun.. B-03-07B is my room number(pernah naik mase cabutan no.bilik bertuah masa malam penutup) bilik yang berada tempat yang paling strategik berada di tingkat 3 selalu dikunjungi rakan-rakan..kalau buat keje takpe,,ni merendek..ah sudah~~

and aku rasa life kat luar and dalam kampus tak jauh beza..sebab bnd yang same akan terjadi setiap mase,,bila-bila masa and rotate till we are end..makan sesame,,kongsi selagi boleh,,baju selagi muat selagi tu pinjam(asal boleh) rokok selagi tak sampai puntung selagi tu second2..haiih terbawak2 sampai ke rumah sewa..bagus la tu..at least perasaan kat kampus dulu tak lekang dek masa..

lesson of the season : memory is very precious..its losers if we forgot it because we can not return to the past..