alan ni salah sorang member aku kat PSP ni..belajar dalam jurusan Diploma Perniagaan..memiliki camera DSLR Canon 1000D..asal JB and mempunyai market yang agak tinggi..agak hensem dan agak………………

AHHH!! bukan nak cerita pasal kau la lan

kitorang keluar petang tu mase nak pegi carefour..sepanjang jalan lurus tu ade satu port agak cantik la mau shoot..ade la dalam 10-20 minit terkandas kat situ tadi..lan pon agak gigih meng-shoot gamba tadi..sebelum ni tade die macam ni deh..datang bulan agaknye mamat ni aku cakap..then die soh aku amek gamba die..aku pon shoot la sekeping 2 3 4..then gerak la kami ke carefour nak carik robok baju..

then sampai umah die kol aku cakap malam ni jumpe kat mamak..aku tanye asal??(aku agak nak share gamba ke ape)..sekali nak mintak gamba die yang aku shoot tadi untuk diupload kat kat myspace..market punye olang!! mampuih ah deh..tak kose aku melayang kau nyah,, hahaha

ouh yah gamba ni aku da edit sedikit sebanyak saje je men n colour =)

lesson of the season : toksah la nak market sangat HHAHAHA jgn mara lan gurau =)