ni adalah antara koleksi gamba gamba lama aku yang amat aku hargai..walaupun tak cute mane tapi aku tetap anggap gamba ni as my best pictures..sebab kalau tade gamba ni,,aku tak belaja mane silap aku..tak kisah dari segi manualnye  mahupun digital..

dalam mase sebulan aku dapat camera,,ke mana saja aku pergi ditemani dengan camera DSLR kesayangan ni..snap ape yang terlintas depan mata..biar apa yang orang katakan..kita belajar,,bukan buat benda tak elok..

dari situ aku buat research aku sendiri..macam mane boleh jadi macam ni,,macam tu,,kenapa dan bagaimana tekniknya..selepas buat internet research,,aku tros practikkan apa yang dah dipelajari..alhamdulillah cara tu berkesan..and sampai skarang aku masih menuntut lagi pasal bergambar..

lesson of the season : suap sendiri lagi banyak dapat dari kene suap..