setelah diambil kira dari semua sudut,aspek dan perspektif,,aku dan John bersetuju nak menaik tarafkan bilik kitorang yang dah sememangnye “bukak pintu keluar tenggiling”.

lame dah plan nak renovate bilik ni just we had a busy days and a clumsy time table..Gosh~~ walaupun tak sehebat mane,,tapi cukup la nak buat tempat tidur yang selesa membolehkan seseorang itu mampu tidur sehingga 10jam ke atas..Geee~~

barang yang aku beli aritu kat tesco were Meja = RM34 + Kerusi = RM10 + Wardrobe = RM40(share dgn John) TOTAL = RM70 gak

Atas motor tak macam melayang plak aku pegang barang-barang tu..John bawak motor kat bakul ade kerusi bulat tu..balik umah menggigil je..mane tak nye aku pangku kotak-kotak tu semua kat atas peha..Trrrr~~

oh yah bukan aku n John je yang syok sendiri shopping kat tesco,,Didi n Apis jugak..dorang lagi la siap beli kipas..pheww~~ tp persoalannye skang kenape kipas tu ade kat dalam bilik aku sekarang??HAHAHA

Sory bro!! wa pinjam jap sementara waktu nih

Tommy and Amal also tak ketinggalan merabakkan wallet masing kat sane..tapi dorang beli awal sikit..dorang lagi besh,,beli tilam angin..wohohoho~~

korang tgk sendiri,,and nilai la sendiri macam mane melalui posto ni kang..

lesson of the season : rumah bersepah nak belajar pon tade mood.