helo all~~
haiizz lame tol aku da tak update blog nih..rase rindu jer..hoho..walaupun blog ni tak seberape,,tapi ade la gak tempat untuk berkongsi story dengan masyarakat setempat mahupun di luar kawasan..just sebelum ni busy dengan kelas dan kerja je..

haa ni pakcik nk story sikit nih..rumah aku dah bertampal frame gambar yang dibeli kat ikea..dah lame benar frame ni aku beli..sebelum raya lagi da beli..eh tak..mase raya ke-2 kot..abes rm300 kat frame ni je..ade yang besar,,sederhana n kecik jugak..aku nk buat satu family galery kat umah ni..so sesiapa yang bertandang boleh la datang lihat-lihat photo dinding tu..so dorang taklah bosan  dan lantas menjadi daya tarikan kepada pelawat =)

ape yang aku ngah fikirkan sekarang ni,,aku nk penuhkan semua sudut kat galery tu..kasi hidup sikit itu suasana..gamba semua aku print sendiri..gamba yang lepas mungkin tak lawa bagi aku sekarang.aku kene perbaiki skills aku ni..

hall plak bersepah..mule-mule nak tampal kat dinding hall tu..tp bile aku terpandang kat lorong tu,,cam lagi sesuai lak kalau dibuat galery..so lantas aku n abang aku amek drill and frame..bolos saja dinding ituuuuhh!!! greeengggg~~!!! abes semua dinding umah tu demam kene vibrate..haaha..so bile dorang nampak,,dorang agak memuji aku..

bangga =)

tempat kadang-kadang aku lepak dengan laptop~

lesson of the season : kemas kemas lah rumah tu sikit safwaaaan~~  my mom said -)