Yusry + Eta = Maya Dania

Bertambah lagi la Geng Pompuan Keluarga Pakcik Kadir(GPKPK) dengan lahirnya seorang lagi bakal Miss World dalam family nih..putih kulit die,,suara lunak,,cukup sifat,,rambut lebat kadang-kadang buat aku tergelak sorang-sorang..sebab die lah cucu yang pertama dalam family aku ni,,lahir2 je rambut lebat..HAHAH..sebab cucu cucu yang sebelum ni mengamalkan “Skin Head 4 life” MuAhaAhAha!! dilahirkan kat HUKM kot??lahir 13 Mac 2010 kot..sayangnye ayah baby ni tade kat sini..kerja Offshore and skang ade kat Arab sane..HAHA baru tau bapak die ternyanyah-nyanyah nak tgk gamba anak pertama die ni..tp kat atas kapal mane ade Internet??so camner??tolong aku pikirkan weyh??

oke cube korang semua bezakan gamba kat atas and bawah ni..(budak laki gemuk yang kat hujung tu yusri ayah baby ni mase kecik)..

same kan??

tido ea budak..dah besar nanti dania nak jadi ape?? Dokter yang HOT!! erk 0.0″

yang kat tingkap tu nenek aku wan Ebon,,as moyang to the baby..WAN EBON RAWK!!

ngeh ngeh..takot nak kene mandi

tali pusat yang sexy!

Semoga kehadiran baby ni akan memurahkan lagi rezki keluarga aku..dan jugak dapat menceriakan hari-hari kitorang..dah besar nanti jangan malas-malas tolong mama masak kat dapur keyh! paksu nak cakap CEPAT BESAR DANIA!!