korang suke men game yang macam mane??game strategy??game masak-masak cam kat fb tu??game perang??game yang cute-cute??

ha ni aku nk kasi korang satu game baik punye..game ni sangat la aku suke..dan sangat syok nak nak lagi kalau korang men online..dr segi grafik die jangan cakap la superb betol..sound effect haliao!tak mahal cd game ni..satu RM200..gulp!!

weapon kat atas ni sal satu favourite aku..beat radar tu dapat kesan musuh dengan degupan jantung je..wow!! kan bagus kalau Malaysia dapat cipta bnd sebagus nih..

weapon dorang memang cun perabis..canggih and terase teruja gila bile 1st time main!aku dah try korang bila lagi??

Game ni main online la baru la ngam! sambil men sambil tu chattin =)main worlwide tau,,satu dunia.