turt* turt*

wan : halu~~

operator : hello Tarita Photo

wan : hello tarita ini saya punya lens dah siap ke belom ye?

operator : dengan pantas awak bg awak punye resit number

wan : oke dengan pantas sy bg awak balik.. Irt6064

operator : oooo lens Sigma 70-300mm ni dah boleh amek dah bang

wan : izit??sumpah tak tipu??!!

operator : den lompang gak ko kang..ko nak ke tanak ni??

wan : oke oke sy g skang..otw tau..sumpah eh tak tipu??

operator : $@#$%^&*

kenapa aku terkejut dalam perbualan di atas?? sebabnye aku tak sangka yang lens aku dah siap..saje je nak call Tarita Photo tu tanpa sebarang harapan..aku jangkekan lagi sebulan dua..plus sebelum ni aku call memanjang belum siap je.. ade yang cakap lens aku dah kene anta Japan..WTF!!ape nak kasi kat Maria Ozawa buat….ahh! lupekan..sebab spair-part Malaysia dah abes..

Amal yang tak semena-mena ngah melepak kat seremban tu tak pepasal kene follow aku pegi KL HAHAHA..saje je mal nak bawak kau jenjalan..

ade sikit buah tangan dari KL =)

kami ke sana menaiki train..lebih mudah dan selamat =)

da dekat sampai da..stesen Hang Tuah kot?

the blacky jacket is me =)

ni la die Amal yang diura-urakan tu..nama penuh Amal Jariah HAHAH

Testing my lens..it was in good condition..suke gila bila dapat pegang die balik..

 

keh keh keh ni aku snap mase dalam train otw nak balik seremban..coool candid..lovely candid =)

 

so sesampainye kitorang kat rumah masing-masing,,fuuh die punye penat! tak boleh tahan! betol-betol poie! bukan penat ape,,penat n kaki melecet plus mencari jalan, sebab dah lame tak pegi KL hahhaa~~

lesson of the season : lain kali jgn la berjalan waktu panas,,ponek!!