aku pergi dapur,,toilet,,hall..bilik semua orang,,start-off kereta,,pandang sekeliling rumah,,pandang atas pandang bawah..haaizzz

suara halus : ape kehe nyo yop??

ape kehe??kau dah nampak aku camni lagi mau tny ape kehe??aku piung leher ko kang baru kau nak tau kenape..aku bosan la yop..dari tadi aku menghadap PC ni tapi aku buat benda yang sama je..haizz..eh,,aku cakap n sape td??eee suara halus~~ reti pulak die cakap loghat Perak iye??haha..mampos ko lah..

what should i do whenever i bored?? amek gamba?? oh itu da memang rutin harian aku..tapi takkan nak penuhkan blog ni dengan gamba-gamba yang sama lagi tak bermakna??pembaca mesti lah nak kan story yang lebih menarik dan bersifat keterbukaan kan..ni balik-balik gamba kat umah aku jugak yang aku amek..dan tanpa cerita asal dan tanpa asasnya,,aku terus menulis macam meniru assigment member..

percaya atau tidak,,kalau aku dekat rumah aku akan menghabiskan 3/4 masa aku dengan beromen dengan PC and Internet..oh God now i realize that i’d spent a lot of gold! and bayangkan jugak bila aku cuti sem yang berbulan laman nya..Pergh!! tu pasal la bontot aku kecik je takde kemajuan langsung..sebab duduk lame sangat..HEHE

kadang-kadang tu pergi la aku menyakat 3 3 anak buah aku yang hingus pon belum kering lagi..agak-agak dorang nak melalak,,aku pon chow ah..hek hek..dalam hati dorang says : FUCK U PAKSU!! U ASSHOLE! erk! o.o

so sext time aku kene buat and atur aktiviti harian aku..untuk mengelakkan punggung menjadi lebih kecil drpd sekarang..hihi..dah cukup kecik siol bontot nih!!

macam biasa lah agak-agak da boring tahap puake,,keluarkan senapang,,and TEMBAK TAK MATI!! pew pew~~

 

lesson of the season : lain kali buat Jadual Waktu..Ahaks!! =p