Mesti korang ade detik-detik yang best yang dah tersemat kat mindset korang kan??apakah detik itu??ade korang simpan elok-elok dalam album kah,,blog kah,,atau flickr kah??percaya lah,,dengan adanya gamba-gamba lama korang,,dengan secara gear otomatiknya flashback is begun!! 

aku berbaju kuning 2 tahun 9 bulan

pernah kan rasa disayangi masa kita kecik-kecik dulu?? so jgn pulak cakap kita dibenci family bile-bile kene marah..diorang marah sebab sayang..nak jadian kite manusia..susah tau nak jadikan orang ni manusia..orang dah semestinya orang,,tapi gembira bila tengok anak sendiri membesar dan berjaya 

HAHAHA..aku tergelak lagi!

 time tu lah korang ingat balik lagu popular yang selalu korang dengar mase tu,,movie apa yang selalu korang tonton and ape je yang korang sering lakukan pada waktu tu sure teringat balik lah..kalau tak ingat gak,,cube-cube ingatkan..

Ford..kereta ni lah ayah aku bawak ke sana kesini menjemput anak-anak pergi balik sekolah..

aku baju merah kat rumah lama..Rantau

my family masa beraya..yang paling pendek berusia 3 tahun setengah =)

Bukit Bendera, Penang..bersama family Pakdak,,Maktih and Makde..aku yang kat tgh2..baju merah rambut tempurung =) berusia 4 tahun.

  selalu jugak aku belek album-album rumah ni..tergelak sorang-sorang bila tengok gamba sendiri..bayangkan gelok sorang-sorang..kalau jiran sebelah nampak,,report ospital gile mampos aku..so aku jadikan blog ni salah satu album kesayangan aku. 

who is she i dont know..

bersunat..makan sup jek =(

-bersama mak,kaklong,,angah and Dikwan kat Ulu Bendul-
 
 
kalau diberi peluang balik ke masa dulu,,aku tak teragak-agak nak pergi..aku rindu benar dengan dunia lama aku tu..masa berjalan begitu pantas,,macam air kat Ulu Bendul tu..hehe..biarlah masa ni berlalu,,asal kita dapat hargai masa yang lampau..kalau takde masa dulu,,takkan jadi harini,kalau takde harini,hari akan datang pun gelap..so hargailah masa korang yang tak ternilai tu~

 

lesson of the season : hargailah kedua ibu bapa korang itu yang penting =)