kitorang memang jahat pon! apahal?!! nak carik gado ke?!! GRRRR!! 

jahat jahat..kenapa kitorang jahat?? sebab kitorang suke buat jahat..hehe..macam-macam bende jahat kitorang dah buat..ditambah lagi muke masing-masing da sememangnye macam penjahat..tak cukup lagi,,perompak, peragut, pembuli, dan jugak penjajah..HAHAHA 

hehe taklah babe..kitorang bukan budak jahat arr..penjahat bukan, pengebom berani mati lagi lah bukan..nampak je jahat tapi hati masing-masing ade taman astakona gitu HAHAHA! 

baru tadi bebudak rumah ni pegi gunting rambut dekat depan kedai basikal sane,,alaaa kat tepi simpang depan kedai goreng pisang sane..tau?? ah buat buat-buat bangang sudah 

abes semua kepale budak ni ditoreh brader Pisau Cukur Gillete tadi..klaka la HAHA 

mule-mule Didi dengan John datang bawak fenomena ni..pastu Apis ikot…then aku pulak yang dipujuk dirayu melutut sampai kuar air mate darah dorang,,baru la aku join..member punye hasutan tade sape boleh lawan babe..kalah Jin Ifrid..HAHAHA! 

disusuli Tommy and Amal.. 

dari kiri John, Apis, aku

dari kiri Amal, Tommy, Didi

SEBELUM & SELEPAS

(kiri John, kanan aku)

 

 

WANTED!!

masing-masing di atas telah menerima hukuman gantung sampai pengsan atas kesalah meragut rumput kat padang Pak Pattama dekat depan kedai basikal sana*

tak macam jahat pulak muke kitorang kan??

kalau orang tengok die mesti cakap “hehe teringat aku mase belajar kat Poli dulu”

kalau orang tua tengok pulak “ape pesen la bebudak skang ni..ngko ngan baluk ayam same je”

kalau bebudak “woish!! banngg~~ nak saaaiiinnn!!” HAHAHA

lesson of the season : potong la rambut tu…….elakkan kutu je yang buat sarang kat atas pale tu sok HEHE