sepeteang kat Bandar Perda..kenape kite panggil die sepetang..sebab aku pegi waktu petang la..kalau malam jadi semalam..tapi kalau pagi lepas pon orang panggil semalam..camner tu?? pikir same-same..petang tu dalam pukul 7.30 kitorang gerak keluar rumah nak buat light-trail ni..bergerak bersame housemate,,Didi..tempat ni takde la jauh mane pon..belakang rumah je..kentut pon boleh dengar..

entry kali ni aku tak nak type banyak sangat..sebab takde idea and agak sedikit moody..just nak share je results yang aku dapat petang tadi..and maybe sebab letih and baru lepas main futsal..mase aku menaip ni jam dinding berjenama Quartz yang melekat baek punye kat dinding tu menunjukkan pukul 7 a.m ..OMG! kenape aku tak rase ngantuk langsung??maybe dah tido puas kot petang tadi..haaizz

lesson of the season : tido lepas Asar boleh membawa kegilaan =)