kenapa dengan aku?? datang balik ke penyakit lama aku? penyakit tak dapat tido malam..bila tak dapat tido rasa macam palat semacam je..kalau tido pon dapat la dalam sejam dua macam tu..what we call this?? Isomnia?? is it?? ah pi lantak..

bayangkan dari pukul 6 petang semalam aku bangun tido sammmmpai lah sekarang aku belom berjaya nak lelapkan mate ni..lepas tu pukul 2 a.m main futsal..tapi yang peliknye kenape aku rasa macam kebal semacam je arini ea?? tak rase penat cam hari-hari sebelum ni.. main pon ade macam Ferguson sikit..HAHAHAH

biasenye kalau aku nak tido aku akan bayangkan benda-benda yang best lagi menyebestkan..contohnye malam pertama..erghhhhh bestnye-bestnye..jangan ditanya kenapa kalau aku tak keluar bilik sebulan sampai aku diberentikan hehe..tapi hakikatnye bende tu lama lagi poit..haaizz..Mat Jenin jatuh pokok, aku nanti jatuh flat..huh.

macam biase lerr kalau dah boring tu aku dengan senapang aku bertindak la sebagai penembak kurang tepat.. tapi,,,,kenape dorang sume pandang serong bile aku pegang camera DSLR ni eh?? buat aku rase tak stim nak amek gamba.. haaiizz  -.-


surau belakang rumah aku ni,, teringin aku nak jejak ke dalam..

boyan dah berkhidmat kat beratus-ratus budak kat flat ni..disebabkan beratus-ratus tu yang seat Recaro ni boleh rabak tu.

“bang arini nak ayang masak ape??”   “semalam burung gagak,,arini nak burung helang plak ah..masak tiga rasa eh yang”

 ni flat blok D..aku punye bloj tepi sikit.. Blok E.. say E! EeeEEEEEEeee!! gelinye

Flat taman Pauh rawwwkk!! HAHAHA

 
amek no.tipon ni weyh..papahal yang bocor boleh call die..bocor ape? erk  -.-
abang,,saya bocor..haaaaaa??!!! lebih baik jangan amek risko -.-

sesape ade hasrat,, order ais dari lori ni sure termakbul punye.. im 1.432% sure!

makcik ni aku tengok bukan main rancak lagi menjual nasi lemak,,sekali aku pegi sane “nasi lemak dah abes nak”

sesape yang ade mate,, jage la sebaik-baiknye..jangan nanti da sembam, bawah mate hitam kaler tahap jalan tar baru nak menjerit melalak depan cermin..kalau nak harapkan eye-more, ayam brand ape tah, susah lah kan, sebab bende tu sementara je kaklong.

lesson of the season : mata untuk melihat, lihat la benda yang baik-baik =)