Dah seminggu rasanya tak update blog ni..Rindu plak nak dengar komen dr peminat..BAHAHAH!! perasan! Tapi yang pentingnye aku nak share ape yang aku lalui sejak aku dah ade blog ni..Tengok kat tagline aku tu pon dah terang-terang aku tulis “im here to sharing”

Arrrrr~ entry kali ni aku nak share pasal konvoi geng-geng aku ke Hutan Lipur Sedim yang terletak di Kulim, Kedah..Tak jauh lah dari sini, dalam 40minits je..Minyak motor pon tak luak sebab bawak safely~

seperti yang dirancang, kami bergerak seawal pukul 8 a.m sepatutnya kitorang kene bertolak awal lagi, pukul 7 a.m , tapi biase lah kan budak ni tido tersangat-sangat lah kencang..kalau dulu time kecik-kecik, dah tau esok nak berjalan, tak dapat tido lena malam tu..sumpah aku cakap..korang pon same kan?? eleee ngaku je ler =.=

6 bijik moto semuanya..masing-masing bonceng orang belakang tapi Amiruddin a.k.a Bean je yang tak dapat ikot sebab ade urusan di Luar Negeri katenye..tah ye tah tidak ko Bean~

tengok.. nouvo leads the convoy.. 125z pon kene tapau..tapi yang sebetulnya,,aku lah yang leads, kalau tak tade manenye ade gamba dorang ni hehehehe.. moto laju la kannn~~

hampir sampai ke destinasi..wohooo~~

ahahahah! selamba ayam aku je pakai helmet kekura ni..hensem kan?? hahaha

humak aih! abang bozer ni..bahaya lah merayau kat luar sorang-sorang..nnt pemburu igt beruang kutub kang,,tak pepasal kene tembak plak~ hahahaha

kitorang bawak motor mengikut panduan buku memandu sepertimana yang telah digariskan oleh kerajaan. 160km/j tak lari lah..weeenngg!!

nampak tak sesape kat tepi rumah tu??

we are almost there~

Ustazah saye pesan, sebutlah MasyaAllah kalau nampak benda yang baik-baik. SubhanAllah untuk kebesaranNya.

skodeng time…hehehehe

tengok sendiri pon dah tau kan yang air die bersih? nak lagi bersih?? sendiri rase laahhh..sejuuk gilerrr serious aku cakap!! budak-budak ni pulak boleh main simbah-simbah air, rase macam kene kejutan elektrik..ramai jugak pengujung wey..tak kire la student ke, couple ke, family ke memang ramai..RM1 per entry..aik! kene bayar?? ahhh tak kisah lah asalkan konvoi kitorang sabtu lepas memang best! nantikan konvoi kami yang akan datang!

lesson of the season : Mak saye pesan bawak motor pelan-pelan, jangan kasi mak risau =)