Hello reader =)
Entry kali ni aku just nak re-post entry yang sebelumnya..sebabnya aku rasa ramai lagi yang tak tgk entry ni..so aku re-post entry yang terpilih ni untuk ditatap.
Pembaca mungkin,selalu baca entry yang later or latest je..so bagi aku post-post yang lama dan dah jauh ‘kedalam’ blog ni,,jarang dikunjungi..thats why i repost..
Tapi mungkin dah ade yang dah tengok entry Bagan Ajam ni.. 
Nak tanak,,aku dah post pon entry ni..kena la ekau baco jang!
heheheheh~

 

Bagan Ajam pulak satu tempat yang agak nyaman..aku suke dengan pantai sebab disitu aku dapat ,melihat pasangan-pasangan yang kusuk mencereeeet! hahahahah
Tapi lagi dapat pahala kalau melihat,menikmati dan mensyukuri nikmat tuhan..amin

lesson of the season : dah tade modal,,so re-post je lahhh~ hehehe. jangan maree =)