Semalam – 11/4/2010 berlangsungya malam tirai pembukaan Hari Konvokesyen Politeknik Seberang Perai di Perkrangan Dewan Seri Mutiara..

Ramai jugak yang datang malam semalam..Gerai pon boleh tahan..ade jugak yang bukak booth wedding..heheh..Tirai dibuka dengan macam-macam persembahan..dari menyanyi,akustik, sampai la dikir barat..abe nok dikir barak sampe pagi yo be?hahhha..persembahan was performed by The Chemistry(Psp Band), Ara and Guitarist, Kelantanist Dikir, and nyanyian from Farah..hebat-hebat belaka..lagi havock dengan kehadiran geng-geng Club Perodua Viva yang datang sebanyak 33 buah..jentera diorang memang lawa-lawa belaka..pandai make-up cun la die..hehehe

ramai yang datang..awek paling ramai..hehehehe

This is The Chemistry was performing Aku Scandal and Situasi..

Ara and Guitarist also making a wonderful life environment last night~

Kelantanist Dikir guys had a well energetic perfomance..

tune Rafiq from The Chemistry lari masa ni..nak kejar balik tak dapat sebab tune tu lari mencanak..eheh

Ganu(mocca) and the geng~

meriahkan konvo PSP ni??dengan DJ die was cik Faizal and his partner made that night alive as well..Digi pula menjadi sponsor malam tu..trimas Digi~

aku yang datang as tetamu pon rasa macam terharu jugak bila tengok parents yang datang..teringat parent aku kat kampung bila tengok parents dorang..

lesson of the season : parents mane yang tak menangis bile tengok anak die berjaya..sob* sob*