17/4/2010 – went to QB(Queens’s Bay) Penang..atas jemputan Ifty for shoot the models..termasuk sepupu dengan makcik die skali..ork,,makcik die just 29th..heheh

Hari tu ade seminar Pengurusan Jenazah,,hari tu jugak kitorang gerak gi pulau..walaupun seminar tu mase cuti,,tapi sikit pon aku tak rase beban sebab fardhu kifayah tu bagus dipelajari..kalau sesape yang rase cam palaaat je n bnd camni,,baik jadi jenazah terus,,aku tolong tanamkan..

Panas-panas pon kitorang redah jugak jambatan P.Pinang tu..ye lah dah lambat sangat(kononnye). sampai sesat! haaaizz..malu bertanya sesat jalan,tepuk dada tanya selera..so aku tanye je sesape yang vehicle die plat P..orang Penang memang baik-baik belaka..pakcik tu bawak kitorang sampai ke jalan heading tu QB..trimas pakcik!

 

 

 
sepupu Ifty – Herny

nice pose from Ifty’s aunt

photographer also nak jadi model??

she is nice,,isnt she??

weyh..we also model maaaa~~

banyak model sepatutnya yang boleh aku tembak,,tapi disebabkan roll-model yang dianjurkan ni rasa sangat boring,,so baik aku duduk diam-diam tgk keting models,,lagi syiok..and dalam diam-diam jugak aku ade rasa geram! hehehe

stage yang die buat jugak cukup tak strategik..kat tengah-tengah laluan die buat benda ni..depan KFC and depan butik yang lain buat tempat tu busy je..kan bagus kalau die buat kat entrance,,baru jadi tumpuan..