Pada hari Sabtu malam yang lalu, satu majlis keramaian telah di adakan kat rumah aku lah..majlis keramaian jenis ape tu??bertunang?nikah??zzz..naaahh~  is wasnt not..tapi cukur jambul..cukur jambul ni satu adat di mana menggunting helaian rambut kat pale bebudak yang mana telah dihajatkan..

Jumaat tu jugak aku balik naik flight..nasib baik lah kejap je sampai..tak lah rasa penat mane..tapi bile sampai rumah,,tetibe badan ni rasa letih gila nak mampos bile tengok keadaan rumah yang dah macam majlis kahwin dah..2 ekor kambing dah tumbang (akikah), pasang 2 khemah and semua penduduk lampung turun bagi kerjasama..bagus orang kampung keep it all up!!u can do it yeah!! LOL!

And kedua-dua budak cinonet ni dah selesai di cukur and Uncle(paksu for real) pray that u may always behave well..do not naughty and making pa&ma angry of u..but its all happend because u all are getting growth..semoga cepat membesar anak-anak buah..and jagan lupa!jadi anak buah yang hot =)