hello peeps! jinx! that was so long long long time i had not update this blog..zzz..i have no time time to do..
so masa yang ada ni,,ill use nicely untuk update blog yang dah bersarang ni..

kali ni nak tunjuk sikit gamba betapa mesranya hubungan cucu & nenek..asyik-asyik nak tengok pasangan couple je merendek,,payah gak kan?? so the little kiddo that ill show below is named Maya Dania a.k.a MD..and the woman is carrying her is my mom..MD adalah cucu ke-3 dalam family ni..


can u see how close are they? MD ni kuat tido..so bile dah bangun aku la yang raja menyakat die..pipi nak melebeh je,,siap la kau kene gomol n aku..HAHA..

p/s: aku snap gambar ni sesudah aku balik dari jogging 8.30am

aku akan upload gambar-ganbar Trip to JB sooner!