Sabtu 5 Jun – Ezani kol aku ajak g tag die ke majlis akad nikah kat Masjid Besar TTJ,Senawang..aku pon takde keje nak buat kat rumah tu so angkat kaki je lah..daripada dok umah abeskan telur mak aku je baik aku kuar..baru ade aktiviti sikit..

cuaca masa tu memang cun..and aku agak heppy sebab aku memang naik motor g mane2..ape tak nye,,asal balik je hujan balik je hujan..naik lencun lah aku~

ada 2 couples pengantin..yang kelakarnye dari awal2 lagi Ezani dah tunjuk pengantin yang patut di shoot,,tapi aku shoot 2 2 penantin sekali..abes Ezani marah kat aku..hahaha..

apa yang aku dapat haritu adalah ilmu macam mana nak pakai lens 50mm..adik Ezani,Wan jugak nama die memang tak kedekot ilmu macam Ezani jugak..bagus betol..direct flash and lens 50mm Ezani pinjamkan kat aku..aku nak beli tak mampu..tunggu sikit masa lah..haaiz..

p/s : kalau kedekut ilmu orang tak suka nak dekat =)