20.06.10 – Selasa lepas ade satu lagi majlis cukur jambul diadakan di rumah pakcik aku berlokasi di Kampung Raja Uda,Klang..sebagai sedara yang rapat,aku and family datang sehari lebih awal untuk memantapkan persediaan (padahal aku la yang paling banyak  curi tulang) BAHAHA!! tapi plan yang pakcik aku buat,memang mantap dan berjalan lancar..macam-macam la yang ade masa malam tu..stall sate,mee goreng,yong tau fu,air tebu ori sugarless,live band keroncong yang gile power super duper! , pertunjukan silap mata pon ade??!

Tok Undang Luak Rembau pun datang,masa minum petang.

Godfather chair?? LOL shaqir

pak dak crunhing the sugar cane..must be tasty..memang sedap pon =) tanpa gula lagi..

heheh Amal..always with his stunning actions..sambil diperhatikan oleh adiknye,Arisyah..

muke cam classmate aku? haha ye kot? tapi sekali pandang ah..kalau 8 9 kali pandang macam miley cyrus jadi kang..HAHA

ramai lagi kat khemah belakang sane,aku tak sempat nak amek,,nak kene panggil masuk dalam snap bercukur jambul bebudak ni..

alah mak dak..sory sangat muke tak nampak..kerana eefect photoshop ini sangat susah >.<

haaizz~ budak 3 orang nih dari kiri Aisyah,Zetty and Asmah..tak lekang n camera..nasib la camera aku tak pakai film,kalau tak kaya kedai camera tu -.-

eh it it late night oredy..mata aku dah ade shadow lagi kat bawah ni..gila panda! more photos will be uploaded on the next blog update yeah =)

p/s : i heard some of voices said,,averange peoples came to the event was 1200 something..WTF!