HOH! lebih kurang sebulan gak aku tak update ini blog..biasa lah sejak 2 3 4 5 menjak ni,bz je memanjang dengan hal hal belajar..kalau tak assignment,kuiz..2 t je lah..kalau tade 2 2 tu,,tido lah apa mau tunggu lagi?haha..tapi ni aku update skali banyak gambar yang dah sekian lama aku peram..

lebih kurang seminggu or 2 minggu lepas,satu kelas budak lelaki DLS3C POliteknik Seberang Perai telah mengikuti satu lawatan sambil belajar ke Pulau Pinang..tapi yang membezakan kitorang n lawatan budak-budak sekolah,kitorang naik kereta..hehe

see..aku cakap betol kan,naik kete..hehe

kat mane ni? mase ni kitorang dekat padang kota..

kebetulan masa aku nak beli air kat tepi jalan tu aku terdengar bunyi macam motobot..rupanya moto CC besar.

hello gadis =) hey u lambai kat mane tu? i kat sini laa

this pakcik own a beca..beca die memang sempoi..

kissing beca..muah muah

tourisms from nowhere

jom mabuk!! hahahha

pada asalnya plan nak pergi kedai camera je..last-last,tersadai 2-3 jam kat sana..tak termasuk jam yang lain masa kitorang g night market dekat-dekat Batu Ferringhi sana..alah sekali-sekala hujung minggu kan..takde bende nak buat..assignment??huh jauh sekali..la la la la~~

p/s : sorry if quality gambar kurang merangsangkan sebab kesilapan teknikal =)