berdasarkan tajuk di atas,kenapa aku cakap kerja gile?? ini adalah disebabkan kami pergi ke sana dengan hanya menaiki moto nak nak lagi aku yang pakai short pant sahaja pada awal pagi,,atau dalam bahasa kamus dewan bahasa dan pustaka,SUBUH!

tak ke giler keje kitorang tu?? asal plan nak pergi bagan ajam,idea aku la tu..then member aku ajak ke Pantai Bersih tak jauh dar Pantai Bagan ajam tu..last-last,pergi jugak..sampai sane je,sume jadi diam..sebab ape?sebab tempat yang die bawak tu memang tempat stock buat maksiat and menyeramkan..disebabkan ketakutan takot-takot kene tangkap n orang atas kes khalwat sejenis,kitorang pon blah..menurut idea Didi,dia ajak g sg.petani..semua sebab kau lah ni DIDI!!

ha tu diaaa..mereka-mereka ni lah yang buat ramai kat sg.petani tu..hahaha

Kedah memang terkenal dengan padinya..

masa kitorang lepak tu,,datang lah seorang pakcik tua yang seperti korang tengok ni..masa mula-mula kitorang tegur,,pakcik ni ajak kitorang ke rumah..pergi-tak pergi tu belakang cerita,,apa-apa pun kitorang cakap dengan cara yang elok dan sopan..dengan basikal tua dan memakai kasut,pakcik ni aku tgk dari jauh lalu snap sekeping dua..

kasut ni lah yang aku cakapkan tu..kenapa pakcik ni tak pakai selipar??agak bingung aku fikirkan -.-

menurut cerita pakcik ni kepada Didi,die duduk kat rumah hujung sana,,mana tah aku pon tataw..die dok sorang..sorang?mana anak-anak yang lain??melainkan pakcik takde anak..ceritanya lagi,orang kampung suruh die bayar segala bil rumah die tu..uiks..betol ke ni??kalau betol lah kan,,sungguh tak patut lah..

apa-apa pon,,kita yang dilahirkan sebagai anak yang soleh dan solehah ni,tidak wajar melupakan ibu-bapa kita sama sekali,bukan tidak wajar,,TIDAK PATUT langsung! sendiri fikir lah siapa yang melahirkan + menyara + korban untuk kita..ada otak,lu pikiaq la!

p/s : sayangi ibu-bapa anda seperti mana mereka menyayangi kamu~