dalam kesibukan hujung minggu,,aku ngan budak budak rumah sewa yang bil air api tak pernah berbayar ni,,pergi ke Mengkuang Dam dekat-dekat Kulim sana..apa kitorang buat??
asalnya abang Es kenalan kat area sini ajak shoot model kat sana organized by fotomedia..aku dah deal awal-awal..so takleh nak break sesuka hati..dah lah lambat,sesat lak tu..orang  nak pergi Mengkuang Dam tu,,sekali sampai ke Kg.Lembu.gila pffft~ tapi tak nampak pulak lembunye -.-
sesampai sana,aku tengok kawasan memang tenang giler! ramai orang datang untuk beriadah..korang nak poco-poco ke,mosh ke,walau tai-chi sekalipon, pi lantak kat hang..