tu dia orang Penang dah mai dah..sapa orang Penang? sapa dok mengata tu?? haha! ni ha cik Noreehan ni orang Penang, area Batu Kawan, Pulau Pinang bertunang dengan sepupu aku..siapa pulak sepupu aku tu?? mesti lah lelaki sengal -.-
Batu Kawan tu dekat je dengan tempat aku belajar, Politeknik Seberang Perai.. 20 – 30minits lebih kurang..dah nama bertunang,,nak nak lagi dapat tempat sejauh Penang tu,,mesti lah ade rombongan kan? so datanglah rombongan dari n9 termasuk parents aku sekali (ayah aku orang kuat gitu).
sesampai sana, aku di contact..

Owner rumah ni adalah tokey kepada Kedai makan sebelah rumah die..memang kenyang perut masa majlis tu..lauk-lauk kampung saja..pergh! poieee~~