walaupun raya dah lama berlalu,,aku nak post gak entry kali ni pasal raya..pedulik hape aku,blog aku..korang tinggal nak bace je lagi..haha..okay,,so how was your raya day?? jauh tak berjalan? got a lot of money? met your friends?? la la la lantak korang..yang sebenarnya,,raya aku kali ni kurang lah dari yang lepas-lepas..boleh kata makin lama raya tu makin seronok, which means masa kita zaman kekanak lagi syok rite??
makin membesar ni makin bosan..dulu kalau mintak maaf takyah nak nanges, dapat dwet lagi, kene cubit pipi sikit, jalan-jalan naik basikal..tapi sekarang takde dah..dah habis zaman aku nak buat semua tu dah..
ni aku nak share gambar raya aku dekat hangpa semua~

ade aku campurkan raya 2009 dengan 2010..korang asingkanlah sendiri yang mana 2009 yang mana 2010 punye..