KT? what its stand for? kakak tua? nama samaran untuk sesiapa yang bernama Khatijah?? pfftt~~ no lah.. KT is stand for Kuala Terengganu..
so apa kene mengena Kuala Terengganu dengan entry aku kali ni?

aku pergi Kuala Terengganu??? yeah!! correct!! memang aku pergi ke Kuala Terengganu 19 – 21 November yang lepas. aku follow konvoi graduation abang aku yang belajar dekat ADTEC Melaka. ADTEC satu Malaysia beramai-ramai grad dekat Terengganu kali ni,diorang buat dekat Tapak Kesenian Islam. memang ramai, tapi still undercontroll..

Perjalanan nak ke Kuala Terengganu memang lain macam cakap korang..sesiapa yang dekat dengan Karak Highway,dipersilakan jalan dulu..tapi ade satu jalan lagi, ikot Kuala Pilah – Bahau – Rompin and bla bla bla..jalan kampung sepanjang-panjang perjalanan..tapi pelik,lembu sekor pon aku tak nampak..jangan ditanya berapa lama,sebab la ni aku nak bagitau, 8 jam(!) siap-siap lah livita or redbull bertin-tin nyeh =)

Kuala Terengganu memang best pantai die tapi BAHAYA (!). kitorang menginap di Primula Hotel..

tahniah buat graduasi-graduasi lepasan ADTEC ni..

cantik kan tempat die? actually masa untuk bersiar-siar agak suntuk..sebab abes masa dekat hotel je..yang kat pantai ni pon aku yang ajak..kalau tak, takde mana dorang nak keluar bilik..nampak kerusi rehat kat atas tu? jangan baring! sekali dah baring, susah nak bangun der..angin sepoi-sepoi yang sempoi sambil makan kuih cakoi membuatkan korang susah nak berambus dari kerusi tu..

nak dipendekkan cerita, aku terjumpa sorang budak FB ni, and yeah shes cute =) lalalala~

GANU KITE HOK KITE!!