Hari sabtu yang lepas, yakni semalam kalau ikut calender taqwim, aku pergi ke Dewan Kejiranan Persint 16 Putrajaya. Apa ek aku buat kat sana?? aku follow akak aku pegi umah orang kawen. aku yang baru balik keje ni dah tentu-tentu badan tengah berlengas. pfft~
Takpe aku layankan je, lagipon lepas pada tu kitorang akan gerak balik kg jugak. dalam pada tu jugak, boleh aku ‘sut-sut’ gamba orang kawen ni.

Ha yang ni lain pulak cerita die. tah macam mana aku boleh terjumpa budak 2 orang ni. dorang ni anak-anak kawan akak aku sebenarnya. nakal betul. tapi yang buat aku stimnya, 2 orang budak  sangat sangat sangat photogenic! i wish aku boleh snap gamba dorang lagi. tapi nak buat macam mana, yang paling photogenic itulah yang paling nakal =.=
pfft~
boleh merengek mintak dekat mama die nak beli camera haritu jugak lepas tengok aku pegang camera DSLR tu. abang tak kisah kalau kau nak main camera abang dik, tapi jangan disentap lens ituu! kalau rosak lens tu,aku sau blackberry mama die. tak payah banyak bunyik.

photogenic lagi organic kan?? bebudak ni kang haaaa~aku sepak lelaju kang!
lupo nak bagitau,yang pompuan tu orang panggil Baby yang boy tu orang panggil Amla. Amla? kenapa nama die macam tu? fyi, Amla have a FB account..WTF! it is NSFW mom!