Seorang anak jantan lagi jati lagi tulen dari N9 yang sangat minat dalam bidang photography dan muzik..bukan lah seorang yang mampu menggoreng gitar sampai putus tali..tapi jiwa tu memang dah ada sejak sekian lama..dan jugak makan,tido,main,games,chat dan sebagainye..awek??sory la tak minat..HAHAH!bujang je bro lagi senang hati..

Sekarang sedang menuntut di Politeknik Seberang Perai,Penang dalam jurusan Diploma Logistik dan Rangkaian Bekalan..(logistik ni bukan logi yang bahagian mekanikal okay,,yang ni perdagangan punye).InsyaAllah akan lahir seorang seorang ahli perniagaan dalam family aku ni bg menyahut cabaran bangsa-bangsa yg lain..

owh yah,,photos yang ade dalam blog ni,,semuanya dari hasil kerja aku..harap maklum =)